Pink Pepper (rosa peber) æterisk olie

Pink Pepper æterisk olie

Har du en tendens til at sammenligne dig med andre? Så er det Pink Pepper æterisk olie du skal have fat i til energetisk støtte.

Hvad siger man at den æteriske olie af Pink Pepper kan?

Ifølge bogen Essential Emotions (min bibel inden for den følelsesmæssige virkning af doTERRAs olier) – ganske kort: Pink Pepper får os til at se hvor meget vi sammenligner os med andre. Enten dømmer vi os selv mindre værd, eller også hævder vi os og dømmer de andre. Begge dele er ubalanceret og tegn på at vi ikke hvilker i os selv. Pink Pepper åbner får stagneret hjerteenergi til at flyde frit, så vi igen tror på det gode i os selv og andre. Vi får et mere realistisk syn på os selv.

Adam Barralet foreslår i bogen Gifts of the Essential Oils at blande Pink pepper med Bergamot, Geranium og Hawaiian Sandalwood for “a clear heart”.

Chakra: Hjertet!

En smuk historie

I Kenya har doTERRAs Pink Pepper-produktion betydet at fattige kvinder er kommet ud af prostitution og nu kan klare sig ved at høste:

Hvordan bliver den høstet?

Hvordan kan/må Pink Pepper æterisk olie bruges?

Du må det hele (husk som altid at jeg taler om doTERRAs olie her) – indtage, snuse og smøre den på.

Hvad er din oplevelse?

Kommenter meget gerne herunder

Køb Pink Pepper æterisk olie her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *