Vi bli’r sgu nødt til at tale mere om MetaPWR!

MetaPWR blev lanceret på doTERRAs europæiske convention i maj 2023

Bestil MetaPWR Advantage her: https://doterra.me/GL4vxq 🙌🏻


Jeg har skrevet et langt indlæg om MetaPWR Advantage før, men vi bli’r sgu nødt til at tale om det igen!

Jeg har taget MetaPWR Advantage (collagen-og-meget-andet-pulveret) siden d. 28. januar 2023, og jeg havde en vild effekt af det allerede fra første dag – eller rettere nat: Dybere søvn (uden tissepauser) og (deraf følgende?) mere energi. Og det er fortsat siden. Jeg har tidligere beskrevet hvordan jeg nærmest øjeblikkeligt gik fra “B-menneske i tvungen A-menneske-rytme med deraf konstant følelse af jetlag/tågehjerne” til helt almindelig energi da jeg begyndte at tage det, men – sagt som en anden tv-shop-reklamespeaker: Der er mere!

Mine nærmeste og jeg selv har de sidste par måneder været imponeret over hvor meget – især social – energi jeg har fået “siden jeg begyndte på mit fuldtidsjob i januar”. Sådan lidt “travle mennesker når mere”-agtigt. Men ved I hvad? Det er sgu ikke jobbet – det er MetaPWR! Det ved jeg nu efter at have snakket med adskillige andre med præcis samme erfaring.

“Bagsiden” af den øgede energi er så at jeg glemmer at passe på den energi jeg har. Jeg glemmer at jeg stadig har brug for min alenetid til at lade op i. Nu er det bare ikke (også) den fysiske energi, men den mentale. Jeg kommer simpelthen til at fylde for meget i kalenderen fordi jeg har energi til det, og så crasher min sociale energi lige pludselig. Så det skal jeg lige lære at administrere.

Men ud over den dybere søvn og mere energi er der så alt det andet: Håret der er blevet mere af – især dér foran hvor jeg troede det var blevet lidt tyndt og slidt fordi jeg har gået meget med knold/hestehale, men hvor det nu pludselig vælder frem. Karsprængningerne der er mindsket betragteligt (noget jeg ikke engang bemærkede før en anden fortalte om den erfaring hos sig selv, og jeg kiggede efter på mine lår). Det lille (og måske for andre usynlige?) løft af mine kinder (andre har fortalt hvordan andre dele af kroppen også begynder at kravle opad igen; det har jeg ikke observeret hos mig selv – endnu da). Den mindskede rødmen i kinderne (som måske også var karsprængninger?). Den øgede hastighed hår og negle vokser med.

Andre jeg mødte til Convention fortalte hvordan de var sluppet af med smerter i knæene, havde fået mindre appetit (det har jeg også – nu skal jeg bare lære at lytte til det i stedet for at spise som jeg plejer …) og var sluppet af med læsebrillerne. Alene pga. MetaPWR Advantage. Det er sgu da awesome!

Nåh ja, og så  var der dem hvor håret pludselig begyndte at vokse ud i deres oprindelige hårfarve selv om de ellers var ved at blive grå i toppen. Selv er jeg glad for mine grå hår, og jeg havde undret mig over at det pludselig gik meget stærkt med at blive mere gråhåret – indtil det gik op for mig at det er fordi mit hår vokser hurtigere, og der vokser en masse nye hår frem, som så hos mig er grå (endnu?).

Man plejer at sige at når noget lyder for godt til at være sandt, så er det det nok også. Det er det her ikke. Dermed ikke sagt at det vil have præcis samme virkning for alle, og det vil heller ikke nødvendigvis føles eller synes lige så hurtigt. Men jeg vil vove den påstand at indholdet er sundt for alle.

Hvis du har lyst til at prøve MetaPWR Advantage, så kan du nu købe det her (hvor produktet ER lagt i kurven): https://doterra.me/GL4vxq 🙌🏻

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.