1 år i doTERRA

1 år med doTERRAs æteriske olier
Dét her fejrer jeg i dag! Tænk – et helt år er der gået siden jeg gik all in på olier. Og jeg ANEDE ikke hvad jeg gik ind til! Jeg mærkede “bare” (!) intuitivt at dét der skulle jeg være med til. Jeg kan huske at jeg Skt. Hans aften fortalte et par veninder at det trak helt vildt i mig, og de var så’n “NEEEJ, det gør du ikke – network marketing!?” – og ja, det var også min eneste modstand på det (den er jeg for længst ovre – det kan nemlig gøres ordentligt, præcis som enhver anden forretningsmodel), men det trak så meget at jeg var nødt til at acceptere den del og se hvor det tog mig hen, for det var jo ikke dét jeg var tiltrukket af. Det var olierne (igen: intuitivt, for jeg havde aldrig snuset til dem), det var fællesskabet, og det var den spirituelle business mentoring jeg havde udsigt til, som jeg havde luret på i flere år, men aldrig haft råd til.
 
Jeg kan endnu huske at jeg allerede da jeg havde bestilt min første pakke, oprettede mapper på min computer til at gemme mails og info, og imens tænkte jeg “æh, hvad opretter du mapper til? Du er ikke engang startet, og du aner ikke om du overhovedet kan lide de olier!?”, men jeg var forelsket allerede inden første snus!
 
Da olierne så kom 2-3 dage efter, var det som at få en bolchebutik hjem i stuen, og jeg var HELT solgt! Det første møde for byggere (os der ikke kun køber olier, men også videreformidler dem så andre kan købe via os), var allerede weekenden efter, og der mødte jeg de skønneste kvinder jeg straks følte et varmt fællesskab med. Og det gør jeg stadig. Da jeg kom ind i Facebook-gruppen (Team Lavt Gærde), var vi 49. I skrivende stund er vi 1309, men stemningen er stadig positiv, begejstret og levende.
 
Og så er der jo olierne. Hold da kæft. Små powerhealere hver især. “Eventyrlige følgesvende på din livsvej” som jeg bruger som tagline, mener jeg af hele mit hjerte. Jeg forundres konstant over hvad de kan hele af fysiske og psykiske sår. Nogle gange er de et quickfix, andre gange igangsætter de en længere proces. Hele det her år har været én lang proces for mig. Men for en gangs skyld ikke på en tung måde. Det er som om den indre proces er konstant levende og i flow i stedet for hård, som jeg tidligere har oplevet healingsprocesser. Glæden er med hele vejen.
 
Om det er en vej for alle, aner jeg ikke. Men hvis det lyder som en vej for dig, kan jeg kun anbefale dig at gå all in. Og jeg hjælper dig gerne på vej hvis du vil. Du kan evt. starte i min gruppe (den er ikke kun for kunder, men også for de nysgerrige): Med Anja på olieeventyr. Der må du spørge mig om alt det du vil – og det må du selvfølgelig også på anja@essentielleolier.dk 🥰

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *