Air/Breathe æterisk olieblanding

Air/Breathe æterisk olieblanding

Air/Breathe er en olieblanding fra doTERRA. Air er dens europæiske navn, og Breathe er dens amerikanske.

Hvad siger man at den æteriske olieblanding Air kan?

Inden for kinesisk medicin (måske også andre retninger?) siger man at sorg sidder i lungerne. Derfor skulle Air/Breathe bl.a. støtte dig i at slippe sorg og tristhed. Det er altså noget du skal være opmærksom på hvis du bruger blandingen- at der kan komme sorg op til overfladen. Husk at det er godt, for så kan det slippe. I lungerne sidder også glæden, og slipper vi sorgen, bliver der naturligt plads til den.

Ifølge bogen Essential Emotions (biblen inden for den følelsesmæssige virkning af doTERRAs olier :-)) – ganske kort:

Blandingen understøtter en følelse af tryghed til at lukke op og tage livet ind. Den inviterer til at give slip (puste ud) og modtage (trække vejret ind). Den giver mod til at være helt åben.

Ingredienser

Laurel, Eucalyptus, Peppermint, Melaleuca, Lemon, Cardamom og Ravansara

Hvordan kan/må Air æterisk olieblanding bruges?

Den må indsnuses (brug en diffuser, snus til den i flasken, eller gnub den mellem hænderne og hold dem op foran ansigtet) og smøres på huden (gerne fortyndet i en basisolie ved følsom hud). Må ikke indtages. Bemærk at du ikke skal have den på synlig hud i solen, da den indeholder citron som er fototoksisk.

Hvad er min oplevelse?

Den dufter skønt og varmer i hele brystkassen når man smører den ind sammen med kokosolie.

Jeg har haft glæde af den ved forkølelse/hoste: Lav en gryde kogende varmt vand, dryp Air i, sid med hovedet henover, og indånd dampen. Det løsner!

Hvad er din oplevelse?

Kommenter meget gerne herunder

Køb Air-blandingen her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *