Arborvitae (thuja) æterisk olie

Arborvitae/Thuja æterisk olie

Arborvitae betyder “livets træ”. På dansk kalder vi disse træer for thuja.

Hvad siger man at den æteriske olie af thuja/arborvitae kan?

Kniber det med din livstillid? Så er Arborvitae olien du skal have fat i.  Den inviterer os til at lægge knokleriet på hylden og stole på at livet/universet/gud er med os og nok skal sørge for os. Den fjerner vores behov for at kontrollere hvordan livet udfolder sig. Den grounder os og trækker det guddommelige ned på jorden.

“Din vilje ske, ikke min”, synes at være Arborvitaes motto.

(Inspireret af bogen Essential Emotions – biblen inden for den følelsesmæssige virkning af doTERRAs olier :-))

Infografik fra doTERRA

Arborvitae infographic fra doTERRA

Hvordan kan/må Arborvitae æterisk olie bruges?

Arborvitae bør ikke indtages (men du dør ikke af det), men du kan diffuse den, indsnuse den fra hænderne og smøre den på kroppen. Bogen Emotions and Essential Oils foreslår at bruge den på solar plexus eller kronechakraet.

Hvilke blandinger findes den i?

Der er Arborvitae i doTERRAs Forgive og Terrashield.

Hvad er min oplevelse?

Jeg arbejder på at slippe min tendens til at ville kontrollere og i stedet give mig mere hen til livets udfoldelse i tillid. Derfor bestilte jeg denne her lille fyr hjem. Da jeg havde fået den, diffusede jeg den i et par timer før jeg gik i seng.

Om natten drømte jeg om en veninde der havde fået job på et kontor. Hendes arbejde bestod i at korrekturlæse, og da hun spurgte mig til råds om noget, konkluderede hun selvfølgeligt “nå ja, dét der skal jo rettes, for eksempel – enhver ved jo at det hedder “flere creme” ikke “flere cremer” (drømme er virkelig sjove 😄). Jeg var paf over hendes konklusion, og vi diskuterede det heftigt. Hun slog det op i Retskrivningsordbogen, men brugte den udgave fra 1986, og jeg sagde at meget jo var sket siden da, så jeg slog det op på dsn.dk på min telefon. Til min store irritation, kunne jeg læse alt andet om ordet ‘creme’ end lige flertalsformen som jeg ledte efter.

Drømmen fortalte mig (bl.a.) noget om hvor bange jeg altid er for at lave fejl. Tit lader jeg være med at udtale mig om noget, fordi jeg ikke kan holde ud hvis nogen der ved mere end mig, skulle fange mig i en fejl. Det er ret hæmmende.

Jeg fortsætter med at diffuse den, og jeg ELSKER duften af den.

Hvor kommer doTERRAs Arborvitae fra?

doTERRAs Arborvitae kommer fra kæmpethujaer der vokser i Canada. Læs mere her: Arborvitae | Source to You

Hvad er din oplevelse?

Kommenter meget gerne herunder

Køb arborvitae æterisk olie her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *