Beskyttende æterisk olieblanding til de sensitive/introverte

Beskyttende blanding til sensitive/introverte

I denne uge har jeg været 4 dage i Malaga med 7 andre fra mit en-dag-om-ugen-job.

Et par uger før det var jeg 7 dage i Spanien med 15 andre iværksættere, og jeg var HELT drænet da jeg kom hjem. Det tog mig 3-4 dage at komme ovenpå, og så skulle jeg holde workshop for 7 kvinder i weekenden.

Igen tog det 3-4 dage at komme ovenpå, og jeg glædede mig ærlig talt mindre og mindre til turen til Malaga, for jeg orker ikke både at være nødt til at “gå i hule” og at være fuldkommen uarbejdsdygtig i 4 dage fordi jeg har været tæt sammen med andre mennesker. Det er simpelthen for irriterende, men det lader også til at være et vilkår når man er introvert og (åbenbart også ret) sensitiv.

Men så viste muligheden for et lille olieeksperiment sig. En skrev i Facebook-gruppen for det doTERRA-team jeg er medlem af, om en beskyttende æterisk olieblanding hun havde brugt i forbindelse med at hun startede nyt job og skulle være sammen med mange nye mennesker. Hun skrev at hun rullede blandingen på albuebøjning, håndled og nakke hele ugen, og at det virkede – hun var ikke drænet som hun ellers plejede at blive.

Opskrift:

Jeg havde ingen Spearmint, så jeg brugte Eucalyptus i stedet for.

(OBS! Se opdateret, solsikker sommeropskrift nederst i indlægget)

Og det virkede. Jeg kom hjem fra turen UDEN at føle mig drænet og have behov for at være alene i dagevis. Jeg havde heller ikke specielt stort behov for alenetid på turen. Det er MEGET usædvanligt for mig.

Jeg skal selvfølgelig prøve blandingen af i flere sammenhænge for at kunne konkludere at det ikke bare var et tilfælde, men flere i gruppen fortæller at blandingen virker for dem (bl.a. en der betegner sig selv for en “energetisk svamp” – noget jeg også selv har fået at vide af et par clairvoyante at jeg er, og mine oplevelser tyder på at der er noget om det), så helt tilfældigt er det nok ikke.

Prøv det, og fortæl så meget gerne i kommentarfeltet herunder om blandingen også virker for dig. 🙂

Jeg får i øvrigt lyst til at tilføje – fordi jeg ofte (på mine kurser) taler imod at vi hele tiden skal “beskytte os” – at der ikke er tale om at andres energier er dårlige eller negative og derfor skal holdes ude. Jeg oplever bare ofte at føle mig drænet efter længere tids samvær med andre, og det kan der vel være mange grunde til. Jeg ved ikke hvordan denne her blanding “beskytter” – jeg kan bare konstatere at den har virket. Måske den i virkeligheden booster så der er mere energi at stå imod med? (Måske ved du noget om det og kan tilføje det i kommentarfeltet?)

Hvis du mangler olierne, kan de købes via mig – læs her hvordan. (Enrollment-kittene “Family essentials and beadlets”, “Home Essentials” og “AromaTouch diffused” indeholder både Melaleuca, OnGuard og Lavender.)

P.S. Jeg er før blevet anbefalet at bruge ren Melaleuca, men det oplevede jeg ingen effekt af. Det lugter også lidt skrapt i sig selv, og denne her blanding dufter skønt, synes jeg. Men har du kun Melaleuca, kan du jo prøve om den er nok for dig.

Tilføjelse: Sommerudgaven

Det er nu midt i juni, og jeg har netop lavet en blanding til en energisensitiv veninde. MEN for at kunne bruges også når man skal ud i solen, må der ikke være citrusolie i, og der er Wild Orange i On Guard. Derfor lavede jeg denne solsikre udgave til hende i en 5 ml-flaske:

(De sidste fire enkeltdråber er netop ingredienserne i On Guard minus Wild Orange, så jeg tænker at det svarer til 4 dråber On Guard.)

Jeg brugte jo den oprindelige udgave i Malagas sol uden forbrændinger, men jeg synes alligevel det er rart at være på den sikre side.

Køb de rene æteriske olier her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *