Deep Blue æterisk olieblanding

Deep Blue æterisk olieblanding

Deep Blue er en blandingsolie jeg ikke tillagde nogen særlig betydning. Den bruges til ømme muskler, så det er hvad jeg har brugt den til, men jeg er jo mere interesseret i den terapeutiske virkning på bevidstheden. Og da jeg brugte den til dét, blev jeg overrasket.

Hvad siger man at den æteriske olieblanding Deep Blue kan?

Ifølge bogen Essential Emotions (biblen inden for den følelsesmæssige virkning af doTERRAs olier :-)) – ganske kort:

Som sagt lindrer den fysisk smerte, men terapeutisk inviterer den os til at se på den psykiske smerte er ligger nedenunder. Den giver os styrke til at se vores “ar på sjælen” i øjnene, så de kan komme op og blive healet.

Ingredienser

Deep Blue indeholder Wintergreen, Camphor, Peppermint, Ylang Ylang, Helichrysum, Blue Tansy, Blue Chamomile og Osmanthus.

Tilføjelse i 2023: Blandingen har fået ny opskrift efter at EU har lagt restriktioner på mængden af Wintergreen i produkter, så nu indeholder den: Japanese Mint, Copaiba, Bergamot Mint, Tea Tree, Blue Tansy, Rosemary, Star Anise, Eucalyptus, Helichrysum, Wintergreen og Blue Chamomile

Hvordan kan/må den bruges?

Deep Blue må ikke indtages (den har af samme grund sikkerhedslåg), men vi må snuse til den og smøre den på med eller uden basisolie.

Hvad er min oplevelse?

Måske har du læst hvordan jeg eksperimenterer med olierne i forhold til mine natlige drømme.

Et tema jeg arbejder meget med for tiden, er “overgivelse” (slip af kontrol med hvordan livet udfolder sig). Wintergreen er olien man skal have fat i, hvis man vil arbejde med dét, men den havde jeg desværre ikke, og – meget apropos temaet – jeg var utålmodig, så jeg tog fat i Deep Blue, som jo indeholder Wintergreen (og det er også det den dufter mest af).

3 nætter i træk har jeg smurt den på hjertet før sengetid, og sikke en vild omgang drømme den satte i gang! Alle tre nætter har jeg drømt helt vildt. I “morges” vågnede jeg kl. 10.30 og var helt omtumlet. Jeg har drømt om at have glemt at tjekke ud af et hotel i tide, at være usikker på at kunne nå mit fly tilbage til Danmark og en masse forvirring i den dur. De to foregående nætter havde andre temaer på tapetet, men alt sammen handlede om det der var min intention med olien: At slippe kontrollen, at føle mig værdig og at lade være med at sammenligne mig eller mine resultater med andre(s).

Så jeg har bestemt fået respekt for Deep Blue, og jeg er slet ikke færdig med at arbejde med den. Nu har jeg imidlertid fået Wintergreen hjem, så den får en pause. 🙂

Hvad er din oplevelse?

Kommenter meget gerne herunder

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

2 thoughts on “Deep Blue æterisk olieblanding

  1. Spændende med dit “forsøg” med deep blue. Tror det skal prøves – kæmper med stress på 4 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *