Forkølelse på vej? FLOOM!

🤧Min go-to når noget begynder at kradse: Floom! Jeg har før prøvet f.eks. Echinacea-dråber ved begyndende forkølelse, men det har ikke virket for mig, og jeg bliver hurtigt træt af hvor meget jeg skal indtage (måske er det derfor det ikke rigtig virker for mig – jeg dropper det før det evt. når at virke 😅). En kapsel med FLOOM-blandingen – som er Frankincense, Lemon, Oregano, On Guard og Melaleuca (tea tree) virker for mig. Jeg kan selvfølgelig ikke sige om de gange det har kradset, ville have udviklet sig til forkølelser, men du kender nok fornemmelsen af at noget er på vej, og jeg har i hvert fald ikke oplevet at det har udviklet sig, når jeg har brugt blandingen. Alle fem olier er f.eks. i den startpakke der hedder Family Essentials Kit: https://essentielleolier.dk/enrollment-kits-startsaet/ (Kapslerne kan også bestilles hos doTERRA – en bøtte koster omkring 37 kr.)
🤓 Som altid: Sig til hvis du vil have min hjælp til at bestille. ❤

About Anja Lysholm

Lykkelig oliebruger og medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde. Kom med! :-D Klik i menuen i toppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *