Grapefruit (grapefrugt)

Grapefrugt

I mine yngre dage var jeg en af dem der konstant var på en eller anden slankekur, og ret ofte indgik grapefrugt i kuren. Det var der en god grund til, tænker jeg, når jeg læser om hvad olien står for og kan.

Hvad siger man at den kan?

Fysisk virker olien rensende, så du kan f.eks. tilføje en dråbe til din ansigtsvask for ren og frisk hud, eller du kan putte en dråbe i et glas vand hvis du ønsker en rensende effekt (detox) indvortes. Den virker opløftende på humøret og understøtter en sund forbrænding.

Ifølge bogen Essential Emotions (biblen inden for den følelsesmæssige virkning af doTERRAs olier :-)) – ganske kort:

Grapefruit  lærer os at respektere og værdsætte vores fysiske krop. Den støtter dem som kæmper med konstant at nedgøre og mishandle deres egen krop (som man jo både gør når man overspiser, og når man konstant er på en eller anden stram kur).

Olien kan hjælpe os med at få styr på følelsesspiseri idet den fremelsker et kærligt forhold til kroppen. Den bringer os i kontakt med vores ægte fysiske behov, så vi lærer at lytte til og ære dem. Samtidigt bliver vi guidet til at tage ansvar for vores følelser i stedet for at dulme dem med mad.

Jeg elsker at diffuse den sammen med Bergamot.

Chakra: Solar plexus

Hvordan kan/må den bruges?

Du må det hele (husk som altid at jeg taler om doTERRAs olie her) – indtage, snuse og smøre den på. Bare husk ikke at bruge den på hud som skal udsættes for direkte sol – citrusolier gør huden lysfølsom.

Hvilke blandinger findes den i?

Der er Grapefruit i doTERRAs Arise, AromaTouch, Citrus Bliss, Citrus Bloom, Holiday Peace, Smart & Sassy og Sunny Citrus.

Hvad er din oplevelse?

Kommenter meget gerne herunder

Køb grapefrugt æterisk olie her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *