Jasmine (jasmin) æterisk olie

Jasmin æterisk olie

Åh, duften af jasmin. 😍 Nogle gange er den overvældende, men det handler måske om det tema den repræsenterer.

Hvad siger man at den æteriske olie af jasmin kan?

Ifølge bogen Essential Emotions (min bibel inden for den følelsesmæssige virkning af doTERRAs olier) understøtter Jasmine en sund seksualitet. Det betyder f.eks. at den støtter helingen af seksuelle traumer og kultivering af sunde intime relationer, og hjælper os med at respektere egne og andres grænser.

Olien er også en smuk repræsentant for det sunde feminine, og balancerer derfor dem som måtte have ubalancer mellem det maskuline og feminine, hældende mod konstant handlen og gøren. Den hjælper os med at acceptere tingenes naturlige flow i stedet for at forcere.

Fysisk/kemisk er olien i den beroligende afdeling. Den er desuden god for huden, så du kan også med fordel bruge den i ansigtet.

Jeg har hørt at den af nogle bruges lindrende ved menstruationssmerter eller -ubehag. Så det er et forsøg værd blidt at smøre lidt jasminolie fortyndet i en bæreolie (doTERRAs Jasmine fås i en Touch-udgave, dvs. en 10 ml rulleflaske hvor den er blandet med kokosolie) på det nederste af maven.

Og ja, så er den jo kendt som et afrodisiakum (elskovsmiddel). Om dét skyldes dens kemiske sammensætning eller simpelthen dens forførende duft, tør jeg ikke gisne om.

Infografik fra doTERRA

Jasmine Infographic

Hvordan kan/må den æteriske olie af jasmin bruges?

Jasmine skal du ikke indtage, men du må snuse til den og smøre den på huden. Den er vidunderlig som purefume!

Hvilke blandinger findes den i?

Der er Jamine i doTERRAs Align, Passion og Whisper.

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *