Kom billigst muligt i gang med de æteriske olier fra doTERRA

Den billigste måde at komme i gang med doTERRA

Hvis doTERRA trækker i dig, men du tøver med at investere 1.000+ kroner i en startpakke med 10 olier, så har jeg lyst til at foreslå denne mulighed: Betal tilmeldingsgebyret (så vælger du “Booklet + Enrolment Fee Dansk” som enrolment kit), og bestil så deres lille Introductory kit med 5 ml lavendel, 5 ml citron og 5 ml pebermynte. Det koster ca. 473 kroner inkl. moms og levering til døren, og så er du stille og roligt i gang. 🙂 De tre olier er kraftfulde hjælpere – man skal ikke lade sig snyde af at de er “almindelige” og velkendte. Læs her hvad du kan bruge dem til.

Kom billigst i gang med de æteriske olier fra doTERRA

BESTIL PAKKEN DIREKTE HER (JEG HAR LAGT DEN I KURVEN FOR DIG – og du kan altid tilføje mere hvis du vil)

Efter indmeldelse giver jeg dig adgang til mit onlinebibliotek hvor jeg har samlet alle de ressourcer du nu har fået adgang til, så det er nemt for dig at få et overblik. Du får bl.a.:

  • Min undervisning og inspiration – ikke bare til at komme i gang med olierne, men også hvis der opstår spørgsmål hos dig senere, hvis du har svært ved det tekniske ved bestilling osv.
  • Mine 13 guidede meditationer til en lettere hverdag
  • Adgang til Christine Eilvigs fantastiske teamgruppe på Facebook med masser af inspiration og hjælp. Der er jævnligt fælleshealing og tapping (TFT) i gruppen som giver os alle et løft.
  • Adgang til Christines online mentorforløb i 12 moduler fra 2019 – et hun solgte for omkring 18.000 kr. dengang, men nu giver til alle der er med på hendes team.
  • Adgang til den amerikanske yogalærer Elena Browers store onlinebibliotek og teamgruppe.
  • Adgang til en app hvor du kan slå alverdens symptomer op og finde passende olieblandinger til dine udfordringer.

Det ER mere økonomisk at købe et af de større startsæt (som du kan se herunder), men det kan du også altid gøre senere. 🙂 Hvis du vil bestille de større kit, kan du klikke på billederne – så er dét kit lagt i kurven for dig. Du kan altid tilføje mere hvis du vil.

Køb æteriske olier - mellemtilbud

Køb æteriske olier og få mest for pengene

Gå til webshoppen her – så er du i gang om få dage: Bestil essentielle olier her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *