Skab et motiverende arbejdsmiljø derhjemme med æteriske olier

Hjemmekontor med æteriske olier

I disse dage arbejder jeg på et større skriveprojekt som kræver mange timer foran computeren, og så er de æteriske olier mine bedste venner (okay, det er de jo altid, men OGSÅ her!)

Her får du et resume af doTERRAs podcast Essential Oil Solutions, episode 92: Creating a Motivational Environment:

Hvorfor er det vigtigt at skabe det rette arbejds- eller studiemiljø?

Du kender det sikkert: Du sætter dig ned for at arbejde eller læse, og så bliver du hele tiden distraheret. Det kan du undgå ved at sørge for et harmonisk miljø omkring dig. Især på tidspunkter (som f.eks. under coronanedlukningen) hvor hele familien er hjemme, har det en stor betydning for din produktivitet.

Ud over at skabe dig et uforstyrret arbejdsrum ved f.eks. at sidde ved et rent skrivebord og have en klar to-do-liste,  så kan olierne gøre en stor forskel. Du kan f.eks. rulle InTune eller Thinker på og diffuse Motivate.

InTune og Thinker er lavet til at skabe harmoni og fokus. Rul dem f.eks. i tindingerne og i nakken.

Motivate og Passion er gode i diffuseren, og Rosemary, Wild Orange, Peppermint, Tangerine og Eucalyptus er andre favoritter til formålet.

Citrus- og mint-olierne er generelt opløftende og opkvikkende, så dem kan du f.eks. bruge i de vigtige pauser hvor du rejser dig og strækker dig eller går en lille tur.

Køb de bedste æteriske olier her

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *