Naturligt middel mod allergi/høfeber-symptomer: Æteriske olier

Katteallergi æteriske olier

(Obs! Du skal naturligvis følge din læges anbefalinger. Nedenstående er ikke en påstand om at olier kan kurere allergi – kun en erfaring for at de kan lindre symptomerne.)

Sommeren er en hård tid for dem med høfeber. Jeg lider heldigvis ikke selv af nogen former for allergi, så det jeg beskriver her, er ikke oplevet på egen krop, men jeg har set det virke for flere.

For eksempel holdt jeg i efteråret er weekendworkshop, og på stedet bor der en kat. Den vandrede i en pause ind i kursuslokalet, og jeg spurgte om nogen ikke kunne tåle kat, for så ville jeg smide den ud. Ingen sagde noget, så katten blev lidt. Efter pausen var der alligevel en kvinde der fik kløe i øjnene. “Pokkers”, sagde hun, “jeg ville prøve om jeg kunne tænke det væk [fordi vi lige havde talt om hvad vores overbevisninger betyder for vores virkelighed], så derfor sagde jeg ikke noget, men det lykkedes ikke, og jeg har glemt min medicin derhjemme”.

Jeg var lige begyndt med olierne på det tidspunkt og havde dem med i lokalet, så jeg spurgte om hun var frisk på at prøve et trick jeg havde læst om, og det var hun. Så hun fik:

i håndfladen, kørte hænderne sammen, satte dem i en “kop” op foran ansigtet og tog tre dybe indåndinger.

Stor var forbløffelsen – og glæden – da kløen i øjnene straks forsvandt. Normalt ville det tage et par timer med en antihistamin, fortalte hun, men nu var symptomerne øjeblikkeligt væk.

Min bror og svigerinde har begge fødevareallergier, og jeg ved at de også standser deres nyseture på den måde. Andre har fortalt at det tager deres græspollenallergi.

Så: Prøv det!

Det værste der kan ske, er at det dufter fantastisk. 🙂


doTERRAs introkit med Lavender, Peppermint og Lemon

Om det virker med alle olier, ved jeg ikke. Jeg kender (og anbefaler derfor) kun doTERRAs, og de er så fine og rene at de kan bruges terapeutisk.

Lavender, Lemon og Peppermint følger med de fleste af deres startpakker og fås også for sig i en intropakke. Skriv til mig hvis du vil vide mere om at bestille, eller læs her.

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *