Spearmint (grøn mynte) æterisk olie

Spearmint/grøn mynte æterisk olie

Spearmint kender du helt sikkert duften af, for den dufter af tandpasta! Eller … det er nok rettere de fleste tandpastaer der dufter af spearmint. 😉

Hvad siger man at den æteriske olie af grøn mynte kan?

Ifølge bogen Essential Emotions (min bibel inden for den følelsesmæssige virkning af doTERRAs olier) er Spearmint olien for selvsikker kommunikation. Så hvis der er noget du ikke får udtrykt – og de fleste af os har jo noget vi har svært ved at få sagt  – kan jeg anbefale dig at “mikrodosere” Spearmint. Jeg har set flere eksempler på at folk endelig har turdet give udtryk for deres overbevisninger efter at have været tavse i årevis, kort tid efter at de begyndte på en daglig dråbe Spearmint. Det lyder som ren magi, og det er ofte også dét olierne er!

Adam Barralet foreslår i bogen Gifts of the Essential Oils at blande den med Frankincense, Hawaiian Sandalwood og Manuka for en “truth elixir” – altså en sandhedseliksir – og smøre den på halschakraet!

Fysisk er den bl.a. rigtig god til at berolige maven ved indvortes brug. Den har desuden rensende og opfriskende egenskaber.

Infografik fra doTERRA

Spearmint infographic fra doTERRA

Hvordan kan/må Spearmint æterisk olie bruges?

Du må det hele (husk som altid at jeg taler om doTERRAs olie her) – indtage, snuse og smøre den på. Jeg vil anbefale en bæreolie hvis du smører den på huden, da den godt kan føles lidt skrap.

Hvilke blandinger findes den i?

Der er Spearmint i doTERRAs Adaptiv, Peace, Rescuer, SuperMint og Tamer.

Bag flasken

doTERRAs Spearmint kommer fra Indien, hvor du altså gør en forskel ved at købe en flaske af olien.

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *