Essentielle olier der kan lindre migræne

Æteriske olier mod migræne og hovedpine

Jeg blev spurgt forleden om jeg havde nogle olier  der kunne  hjælpe på migræne. Så jeg gik i research-mode og kiggede vores teams Facebook-gruppe igennem for at se om nogen havde gode erfaringer med olierne på det område. Og sørme ja!

Jeg skal huske at skrive her at jeg jo ikke er læge og derfor hverken må, kan eller vil påstå at noget  kan kurere migræne. Jeg ved intet om migræne – heller ikke af egen erfaring. De olier jeg skriver om i indlægget her, er nogle der har lindret andres migræne, så de er forslag du kan prøve af – måske vil de virke for dig.

Erfaringer

En prøvede at smøre Peppermint på tindingerne, Frankincense på panden og masserede Deep Blue i nakken.  Det afværgede anfaldet. En anden prøvede det samme bare uden Deep Blue – smurte så Peppermint og Frankincense i nakken også – og det hjalp.

Andre sværger til færdigblandingen PastTense.

Nogle kan nøjes med at trykke en dråbe Frankincense eller Copaiba op i ganen.

Mange er glade for at indånde lavendel når de har hovedpine.

De allerfleste skriver at de har glæde af at indtage den blanding der populært kaldes morfinbomben. Den har selvfølgelig intet med morfin (eller bomber ;-)) at gøre, men mange fortæller at den lindrer selv stærke smerter for dem. Opskriften kan du se her:

Morfinbombens 4 olier og kapsler

Jeg lavede på et tidspunkt en beregning i min Facebook-gruppe på hvad det koster at komme i gang med de olier der er i bomben, og de to regnestykker kan du lige så godt få her. Det øverste er inkl. et startgebyr man undgår ved at starte med en startpakke som nederste regnestykke viser:

Beregning af hvad ingredienser til morfinbomben koster

Hvor længe en flaske holder, afhænger selvfølgelig af hvilken dosis du har brug for. Med en 15 ml flaske kan du lave ca. 42 kapsler med fuld dosis, og med 5 ml kan du så lave ca. 14. Mange kan klare sig med halv dosis, så det er værd at eksperimentere med mængden. Det anbefales ikke at indtage mere end 3 x fuld dosis om dagen. Gør du det, vil en flaske på 15 ml altså holde i 14 dage og 5 ml i 5.

Jeg har lyst til at tilføje her til sidst at hvis det skønnes at migrænen skyldes et (psykisk) traume, så vil det også kunne hjælpe at bruge olier som adresserer de følelser der er forbundet med dét. Så her skal vi måske slet ikke ud i noget direkte smertelindrende, men i noget der kan arbejde på årsagen.

Bestilling

Hvis du har lyst til at prøve olierne, så tag endelig fat i mig – eller følg min vejledning her: Kom i gang med din egen udviklingsrejse

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *