Salubelle/Immortelle æterisk olieblanding

Salubelle æterisk olieblanding

En virkelig forunderlig ting der bliver ved med at overraske mig, er hvordan de æteriske olier kan gå fra at være dufte man synes er helt skrækkelige, til helt vidunderlige. Salubelle (som hedder Immortelle på det amerikanske marked) var sådan en æterisk olieblanding for mig.

Første gang jeg fik den hjem, smurte jeg den i ansigtet, for jeg havde hørt at den var fortrinlig at bruge som serum. Jeg kunne overhovedet ikke holde mig selv ud og blev nødt til at vaske det hele af igen, og så brugte jeg den ikke igen. 😖 Nu – et halvt års tid efter – eeeeelsker jeg duften og smører den hjertens gerne i hele krydderen så jeg kan nyde den i flere timer. 😄

Man plejer at sige at når man har modstand på en olie, så er det fordi man har modstand på det den kan hjælpe en med. Salubelles egenskab er “spirituel indsigt”. Det synes jeg nu ikke jeg har modstand på, men hvem ved om der ligger sandheder skjult jeg ikke har haft lyst til at kigge på. Nu hvor jeg elsker duften, er jeg måske klar til at arbejde med den for alvor.

Hvad siger man at den æteriske olieblanding Salubelle kan?

Ifølge bogen Essential Emotions (biblen inden for den følelsesmæssige virkning af doTERRAs olier :-)) – ganske kort:

Salubelle er olieblandingen for spirituel indsigt. Kombinationen af højtvibrerende olier og groundende olier gør den ideel til at skabe forbindelse mellem ånd og krop, himmel og jord. Den understøtter følelsen af tro, håb, taknemmelighed, venlighed, kærlighed, tålmodighed og tillid.

Fysisk er den god for huden, og mange bruger den som ansigtsserum – evt. blandet med en god basisolie.

Ingredienser

Frankincense, Sandalwood, Lavender, Myrrh, Helichrysum og Rose.

Hvordan kan/må Salubelle æterisk olieblanding bruges?

Du må smøre den på huden og diffuse den. Det anbefales ikke at indtage den.

About Anja Lysholm

❤ Lykkelig oliebruger og -forhandler. Ud over at have mit eget team er jeg medlem af Christine Eilvigs Team Lavt Gærde og Elena Browers team Essential Practise. Du er så velkommen til at være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *